na vrh

ArtroPet Ultra Forte PREMIUM SERIA

Glukozamin za pse - ArtroPet Ultra Forte PREMIUM SERIA
Glukozamin za pse - ArtroPet Ultra Forte PREMIUM SERIA

ZA ZDRAV MIŠIĆNO-KOŠTANI SISTEM VAŠEG PSA - ARTROPET ULTRA FORTE PREMIUM SERIA

Pakovanje: 90 tableta (1 tableta 2000 mg)

ArtroPet Ultra Forte PREMIUM SERIA je glukozamin suplement za pse koji utiče na obnavljanje mekih tkiva, hrskavica i zglobova.

U svom sastavu ima aktivne komponente – glukozamin, hondroitin, hijaluronsku kiselinu i MSM (metilsulfonilmetan) – koje zajedničkim dejstvom daju najbolje rezultate u očuvanju funkcije, prevenciji oboljenja mišića, zglobova i kostiju, kao i pri lečenju bolesti mišićnog i koštanog sistema kod pasa.

Detaljnije o svakoj od navedenih komponenti možete pročitati u opisu proizvoda.

KAKO ArtroPet Ultra Forte PREMIUM SERIA SUPLEMENT DELUJE?

  • ublažava upalne i bolne procese u slučaju akutnih i hroničnih poremećaja mišićnog i koštanog sistema pasa
  • suzbija bolove
  • deluje antiinflamatorno u slučaju postoperativnih edema
  • utiče na regeneraciju zglobova
  • jača vezna tkiva i tetive
  • regeneriše hrskavicu i doprinosi očuvanju elastičnosti
  • čuva normalnu funkciju zgloba

ARTROPET ULTRA FORTE suplement za pse se može davati preventivno, u cilju sprečavanja problema u situacijama i periodima kada je pas izložen infekcijama ili operativnim zahvatima.

Pridržavanje propisanog načina upotrebe i doziranja ovog suplementa za pse je obavezno.

KATEGORIJE: Naslovna, Suplementi za pse

ArtroPet Ultra Forte PREMIUM SERIA tablete pozitivno utiču na meka tkiva, hrskavicu i zglobove. ArtroPet Ultra Forte PREMIUM SERIA suplement za pse sadrži glukozamin, hondroitin, hijaluronsku kiselinu i MSM (metilsulfonilmetan). Pozitivni rezultati se dobijaju kao proizvod zajedničkog delovanja aktivnih sastojaka suplementa.

ArtroPet Ultra Forte PREMIUM SERIA glukozamin tablete odgovaraju svim rasama pasa. One pomažu pravilnom funkcionisanju zglobova i povećanju pokretljivosti mišićnog i koštanog sistema kod pasa.

Ovaj glukozamin suplement za pse utiče i na očuvanje, prevenciju i lečenje raznih bolesti mišićnog i koštanog sistema kod pasa.

Osobine i dejstva:

U situacijama u kojima Vaš pas ima problema sa kretanjem usled oštećenih ili obolelih zglobova, izazvanim trošenjem hrskavice, istegnućem tetiva ili oslabljenim ligamentima, primarni vid terapije svakako podrazumeva uzimanje preparata koji u svom sastavu imaju glukozamin, hondroitin i MSM (metilsulfonilmetan).

Glukozamin za pse je jedan od bitnih gradivnih blokova hrskavice i igra važnu ulogu u formiranju površina zglobova, tetiva, ligamenata, sinovijalne tečnosti, kože. Takođe je jedan od ključnih faktora u biohemijskoj sintezi proteina i lipida, od čega su verovatno najvažniji hitosan i hitin, koji čine osnovu egzoskeleta kod mnogih životinjskih vrsta (naročito kod zglavkara). Glukozamin se najčešće konzumira u formi glukozamin-sulfata, koji je široko dostupan za redovnu primenu, sa primarnom funkcijom podsticanja oporavka zglobova kroz regeneraciju hrskavice.

Hondroitin stimuliše zadržavanje vode i hranljivih sastojaka, što je veoma važno, jer hrskavicu ishranjuje krvotok i doprinosi njenoj većoj elastičnosti. Takođe, sprečava dejstvo enzima koji dovode do razgradnje hrskavice i stimuliše proizvodnju kolagena.

MSM (metilsulfonilmetan) je važan za formiranje keratina, kolagena i elastina, koji pružaju fleksibilnost, oblik i snagu mišićima, kostima, zglobovima, unutrašnjim membranama, koži, dlaci, noktima i koristi telu u uklanjanju toksina, uključujući akumuliranu mlečnu kiselinu. Dramatično smanjuje vreme oporavka nakon napornog vežbanja ili prekomernog rada.

ArtroPet Ultra Forte PREMIUM SERIA se koristi za ublažavanje znakova upale tetiva i vezivnog tkiva, ukočenosti zglobova i bolova izazvanih spondilozom i artritisom. Preparat se može koristiti i preventivno, u skladu sa propisanim dozama.

 

SASTAV

100 g

1 tableta (2000 mg)

Glukozamin sulfat

52,5 g

1050 mg

Hondroitin

16,3 g

325 mg

MSM

8,8 g

175 mg

Hijaluronska kiselina

1,6 g

32 mg

Magnezijum stearat

3,1 g

62 mg

Ostalo

17,7 g

356 mg

DOZIRANJE: 1 tableta na svakih 25 kg telesne mase.